The power of change is the will
to make it happen.

Vraag hier uw gratis proefles aan

Personal coaching op jouw maat

HIIT4FIT-Personal-Coaching

Volg je graag een training op maat van je persoonlijke noden of ben je helemaal geen fan van groepslessen? HIIT4FIT biedt ook personal coaching in Sint-Niklaas aan. Dit is aan de hand van een trainingsprogramma dat volledig op basis van je behoeften en doelen is samengesteld.

Programma op basis van jouw doelen

Onze personal coaching kan een één-op-één programma zijn waarbij je de trainer helemaal voor jezelf hebt, maar dit kan ook in kleine groep van twee tot maximaal 6 personen. De doelstelling kan zeer uiteenlopend zijn. Van afvallen en terug fit worden tot het begeleiden van obstakelrunners en atleten die een hoger niveau willen bereiken.

Praktische informatie

De locatie van je persoonlijk trainingsprogramma kan je zelf bepalen. De trainer komt zelfs bij je thuis in de streek rond het Waasland. Dit is ongeveer een straal van 30 km rond Sint-Niklaas: Belsele, Lokeren, Bornem, Puurs, Nieuwkerken, Kieldrecht en Stekene. Andere locaties zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ben je helemaal klaar om je leven een nieuwe wending te geven? Heb je nog enkele vragen over hoe personal coaching precies werkt? Aarzel niet en neem contact op met HIIT4FIT. Wij leggen ons concept graag verder aan je uit.